Njoftim Ligjor

1. Ne nuk strehojmë asnjë nga skedarët muzikor të shfaqur në këtë faqe.
2. Ne vetëm i indeksojmë këta skedarë nga server të tjerë mbi të cilët nuk kemi asnjë kontroll.
3. Ju shkarkoni skedarë mp3 nga një server tjetër. (jo nga serveri ynë)
4. E gjithë muzika është e paraqitur vetëm për dëgjim.
5. Pas dëgjimit të këngës ju duhet të fshini atë nga kompjuteri.
6. Nëse ju nuk i fshini mp3 skedarët nga kompjuteri yt atëhereë ju thyeni ligjin i cili mbronë të drejtën e autorit.
7. Të gjitha të drejtat e këngëve janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.
8. Ne jemi motor i automatizuar i kërkimit, indeksimi në këtë faqe bëhet në mënyrë automatike. Ne nuk ruajmë anjë nga mp3 skedarët e paraqitur në serverin tonë. Ne vetëm mundësojmë indeksimin nga faqe të tjera siç është Youtube. E drejta e autorit mbrohet me ligj!

Ju lutem vini re gjithashtu se informacioni i dhënë në këtë njoftim ligjor mund t'i përcillet personit i cili ka ofruar përmbajtjen që pretendon të cenojë.

Ju lutemi na lejoni 6-7 ditë pune për të ju kthyer përgjigje me email. Vini re se dërgimi i ankesës tuaj tek palët e tjera si Ofruesi i Shërbimeve të Internetit nuk do të përshpejtojë kërkesën tuaj dhe mund të rezultojë në një përgjigje të vonuar për shkak se ankesa nuk është paraqitur siç duhet.


Forma e ankesës për të drejtën e autoritPowered by: KnaQu - Copyright © Shkarko muzikë falas